PåLag med dugnads-Norge

KortreistVed spiller Pålag med frivilligheten og dugnads-Norge!

Dugnadsprodukt – kartong med 400 stk luktfrie, norsk-produserte tennbrikker: i salg nå. 

Det er mange som er litt lei av å selge sokker, sjokolade og (etter hvert nokså dyre) toalettruller som dugnadsprodukter. Siden 2020 har KorteistVed hatt tilbud til dugnadsgrupper over hele Norge om å selge norskproduserte tennbrikker og formidle ved. Og det uten å løfte en eneste ved-sekk.

Kjøpe direkte

Dugnadsgruppen kan enten kjøpe tennbrikker direkte (juteposer 150stk og kartonger 400stk). Da betales varene på faktura og vi sender ut varene direkte til dugnadsadministrator. Så ordner dere dugnaden manuelt – på «gamlemåten». Og dere tjener da enkelt penger på forskjellen mellom kjøps- og salgspris.

Lokale produsenter. Lokale dugnadsgrupper. Kan det bli bedre? 

Bruke Pålag.no

Alternativt kan dere benytte vår dugnadsadmin-løsning på Pålag.no. Da vil dere også kunne tjene penger på å formidle ved. Ved hjelp av en unik dugnadskode som kundene bruker, vil dugnadsgruppen automatisk tjene opp 5% av ordrebeløpet for de som også kjøper ved. Her får dugnadsadministrator hjelp av et automatisk system. Systemet tar over administrasjonen av dugnaden, og henter inn betaling (og purrer) fra hver dugnadsdeltaker. Når innkjøpskostnaden for innkjøpet av varer er nådd, så går automatisk levering av varer ut. Pålag.no fortsetter å samle inn penger, og når alt er innsamlet betales dette ut til dugnadsadministator sin bank-konto. Innkjøpskostnaden blir da automatisk fratrukket. Dere får formelt bilag/dokumentasjon på dette.  

Oppsummert: lettsolgte produkter med god fortjeneste.

Dugnadsgruppen og dugnadsadministrator kan gjøre dette enkelt: kjøpe tennbrikker og videreselge. Eller bruke full funksjonalitet i PåLag.no og også tjene penger på å formidle ved i tillegg.

Vil du vite mer? Ta deg tid til å se helt gjennom videoen til Pålag.no – den forklarer det meste. Gå til www.paalag.no og se videoen nederst på siden. Der kan du også enkelt bestille tennbrikker direkte. 

Skrevet av