Peisnyheter 2020 – peis er ikke lenger forbeholdt deg i romslig enebolig

Drømmen om peis er ikke lenger forbeholdt deg med stort hus og stor plass: peistrendene 2020, har klar retning til mindre kompakte løsninger like gjerne installert hos deg med leilighet. 

Nordpeis  - Vakker rund peis med fokus på miljø og bærekraft.

Nordpeis produserer innovative peiser med spesiell fokus på miljø og bærekraft. Har du hørt om årets rundeste nyhet? Den runde peisovnen Me fra Nordpeis er liten og elegant, men likevel stor inni.

Den passer ypperlig til den nordiske interiørstilen, og kan varme opp både små og store rom. ME består av en serie peisovner der du kan velge mellom hele sju ulike designuttrykk, slik at du kan tilpasse den til din stil og ditt hjem.

 

Nordpeis ME rund peis

Dovre - Tradisjonstung klassiker i moderne drakt

Alle nordmenn har et forhold til de tradisjonelle vedovnene fra Dovre: smijernsklassikerene som har fylt norske hjem siden 1933. I anledning Dovres 60-års jubileum , lanserer Dovre nyheten Sense, en lekker peisovn med kompakte, slanke linjer.

Sense er tilpasset framtidens krav til miljøvennlig fyring, der serien er laget ut fra et ønske om en liten, fremtidsrettet peisovn med høy virkningsgrad tilpasset hus bygget etter nye byggeforskrifter. Sense er laget i solid støpejern med brennkammer foret med skamolx.

Brukervennlige åpne- og lukkesystem er integrert i designens slanke silhuett. At peisen i tillegg til standard sortlakkert støpejern også kommer i kremhvit/hvit/grå emalje, gir Sense et ekstra snev av luksus.
Stort glass i døren gir godt innsyn til peisbålet, og den nette størrelsen gjør ovnen lett å plassere.

 

Nysgjerrig på ny peis? Bli satt i direkte kontakt med en forhandler over hele Norge

 

Box - bygg inn peisen som en del av møblementet

Bokhylle, skjenk eller vednisje? Modulsystemet Box gir deg et hav av muligheter til å innrede hjemme, og peisinnsatsen Box er en integrert del av innredningen.

Da designer Ingvild Wasbotten Mørk i Nordpeis tegnet peisovnen Box, ønsket hun å lage et møbelkonsept med peisen som et sentralt element.

– Box er en krysning mellom en ovn og et møbel. Det er et modulsystem som er fleksibelt og kan bygges så stort eller lite du vil, forteller Mørk.

Nyheten Box fra Nordpeis er et resultat av et samarbeid mellom Nordpeis og arkitektur- og designstudioet Montaag, og består av store og små moduler som kan plasseres rundt en peisinnsats akkurat slik du ønsker det selv. Modulene kan fungere som bokhyller, vednisje, eller åpne hyller som kan lukkes med skapdører hvis de skal brukes til oppbevaring.

 

 

Skrevet av